Hopp til innhold

Årsrapport 2020

Personvern og informasjonskapsler

 

Personvern

Bruk av analyseverktøy

Vi registrerer følgende informasjon om deg:

  • din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
  • dine elektroniske spor, for eksempel hvilke sider du besøker og hvilke produkter du bestiller
  • teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem

Informasjonen om din adferd på våre nettsider bruker vi til disse formålene:

  • analyse
  • personlig tilpassing av nettstedet
  • kundeservice
  • markedsføring

Vi benytter Google Analytics til trafikkanalyse på nettsiden. Du kan reservere deg mot Google Analytics fra denne siden:

Google Analytics

 
 

Informasjonskapsler (cookies)

Formål

Informasjonskapsler (cookies) er små filer som lagrer informasjon om hvordan du bruker en internettside. Informasjonen lagres i den nettleseren du bruker, altså hos deg.

Vi bruker informasjonskapsler her for å:

  • lære av din adferd, slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold

Du kan oppleve å se annonser fra oss på andre nettsteder, basert på innhold og sider du har besøkt på nettsidene våre. Informasjonskapslene som brukes for å få til det inneholder kun informasjon om hvilke sider du har besøkt på nettstedet vårt, og ikke opplysninger som kan identifisere deg som kunde.

Opplysningene vi innhenter i forbindelse med bruk av våre hjemmesider kan i visse tilfeller bli kombinert med informasjon fra ditt øvrige kundeforhold.

Benytter du nettsidene våre uten å skru av funksjonen for informasjonskapsler i nettleseren din, aksepterer du Storebrands bruk av informasjonskapsler. Det er dessverre ikke teknisk mulig å logge inn på sidene våre hvis du ikke aksepterer at vi legger informasjonskapsler i nettleseren din.

Slik unngår du informasjonskapsler

Om du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på din datamaskin, må du slå av funksjonen i nettleseren. Vær oppmerksom på at dette vil føre til at du mister funksjonalitet på storebrand.no og andre nettsteder.

Du kan slette informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Her er noen eksempler:

Se noen eksempler:

Microsoft Internet Explorer

Firefox

Google Chrome

Safari

Hvis du ønsker å tillate informasjonskapsler, men samtidig følge med på hva vi egentlig lagrer, så finnes det tillegg til nettleseren din som lar deg gjøre det på en forholdsvis enkel måte. Et mye brukt alternativ finner du på www.ghostery.com.